Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse(echipamente sau produse curatenie), la momentul la care societatea va va comunica mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra, se incheie valabil contractul de vânzare cumparare între parti.

Obiectul Contractului

Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societate. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre societate pe pagina web.

Pretul Contractului

Pretul produsului/produselor achizitionate este acela mentionat pe pagina web de catre societate pentru produsul/produsele în cauza. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Pretul produsului include TVA precum si orice alta taxa.

Modalitatea de livrare si plata

Societatea îsi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care ati primit mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil, societatea va va informa despre aceasta situatie iar sumele pe care le-ati varsat va vor fi restituite în termen de maxim 30 zile. Furnizorul poate livra catre dumneavoastra un produs similar având acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul dumneavoastra. Produsul/produsele va vor fi livrate printr-o firma de curierat, plata produsului/produselor facându-se dupa verificarea de catre dumneavoastra a coletului. Plata se va face catre firma de curierat pe baza de chitanta întocmita de catre acesta.

Dreptul de renuntare

In calitate de consumator aveti dreptul de a notifica în scris societatea despre faptul ca doriti sa renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului. Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in stare buna, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare si daca se preda în ambalajul original. Singurele costuri care pot cadea în sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Termenul de 5 zile începe sa curga de la data primirii produselor.
Raspundere

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe pagina web. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard. De esemenea, unele caracteristici sau pretul, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotiile prezente pe pagina web sunt valabile in limita stocului disponibil. Pagina web poate contine si link-uri catre alte site-uri. Societatea nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea Clauzelor Comerciale si celorlalte instructiuni mentionate pe pagina web.

 

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creazã obligatii contractuale.
Catalog WEB Viziteaza magazinul Produse curatenie si solutii igiena pe ShopMania